Mijn lessen gaan online!

In verband met het tegengaan van de verspreiding van het Corona virus geef ik voorlopig alleen nog online zangles. Dit kan via Skype, Zoom en Facetime, afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft of wat het beste werkt.

Zingen is een fijne afleiding van de huidige Corona ellende en geeft je de kans om eens lekker te ontspannen. Het is wetenschappelijk bewezen dat zingen gezond is, zowel geestelijk als lichamelijk. In mijn Engelstalige blog post op deze site kun je meer hierover lezen. Dus….als je tegen de muren opvliegt omdat je de hele dag thuis moeten werken, geen school hebt of gewoon behoefte hebt aan eens lekker zingen is dit de kans om online zangles eens uit te proberen. De eerste (proef-) les is gratis!

Geef een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: