Thuiszitten? Zingen!

Zijn de koorrepetities afgelast, maar wil je toch oefenen? Wil je je zelfgeschreven lied nog beter zingen? Heb je gewoon zin om beter te leren zingen, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Deze tijd van gedwongen thuiszitten hoeft niet te betekenen dat je niet meer kunt zingen! Het is nog steeds mogelijk om zangles te nemen. Voor zangles hoef je de deur niet meer uit, je hebt alleen een computer of tablet en een internetverbinding nodig. 

Ik geef “live” zangles, dat is precies zoals een gewone privé zangles, maar dan via Skype, Zoom of FaceTime. Dus geen kant-en-klaar zangles, zoals bijvoorbeeld op Youtube, maar echt speciaal voor jou en op jouw stem toegesneden.

Voor de lessen gebruik ik de methode van de Institute of Vocal Advancement (IVA) en ben de eerste die deze methode in Nederland aanbied. Bij mij leer je op een vrije en ongedwongen manier zingen, zonder druk en zonder onderbrekingen tussen hoge en lage tonen. Hierbij maakt het niet uit wat voor stijl je zingt, want je kunt de methode voor alle muziekstijlen gebruiken.

Eens proberen? De eerste (proef)les is gratis! Laat hieronder je gegevens achter en ik neem direct contact met je op!

 

Geef een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: