Free Institute of Vocal Advancement webinar!

Zou jij ook wel eens meer willen weten over de kunst van het zangles geven en hoe je zelf een gecertificeerde Institute of Vocal Advancement (IVA) zangdocent kunt worden? Op 22 februari, om 20:00 uur geeft IVA Master Teacher en mede-oprichter Stephanie Borm-Krüger een GRATIS online les. Stephanie vertelt daarbij meer over de IVA les methode en geeft één of twee van jullie een korte les om jullie te laten zien en horen hoe het werkt.

Bij IVA is life-long learning een grote prioriteit. We hebben een passie voor de stem en het lesgeven en werken er continue aan om onszelf en onze manier van lesgeven te verbeteren! Onze internationale community van zangdocenten helpt elkaar om dit doel te verwezenlijken.

Dit is een super kans om meer te weten te komen over IVA EN op een gratis les van één van ’s werelds top zangleraren! Degenen die zich het eerst opgeven maken de beste kans op een les met Stephanie, dus meld je NU aan! De voertaal is Engels.

Meer informatie over het Institute of Vocal Advancement: vocaladvancement.com

Would you like to learn all about the art of teaching singing and how to become a Certified Institute of Vocal Advancement (IVA) teacher yourself? On 22 February, 20:00 CET IVA Master Teacher and co-founder Stephanie Borm-Krüger will offer a FREE online class, where she will introduce the IVA method of teaching and demonstrate with one or two of you to show you how it works! 

IVA believes in life-long learning. We are passionate about voice and teaching and are continually working on improving ourselves and the way we teach! Our international community of teachers mutually support each other in that improvement.

This is a fantastic opportunity to get to know IVA AND to have a free lesson with one of the world’s top voice teachers! The first people to sign up for this class have the best chance of having a lesson with Stephanie, so book now!

More information about the Institute of Vocal Advancement: vocaladvancement.com

Geef een reactie

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: