Bio

Zo lang ik me kan herinneren was ik gek op zingen en muziek, maar begon pas met zanglessen ter ontspanning na het werk toen ik in Shanghai werkte. Al snel kreeg het jazz virus me in zijn greep en introduceerden mijn toenmalige leraren me in de bloeiende jazz scene van Shanghai: mijn eerste professionele optredens met verschillende jazz ensembles vonden daar plaats.

 

Na mijn verhuizing naar Europa, studeerde ik jazz en moderne muziek aan het Jazz Projekt van het Freie Musikzentrum in München, Duitsland. Ik trad op met Jazz Projekt Ensembles in de beroemde Jazzclub Unterfahrt en was ook regelmatig met mijn vaste band Jazz Preferred in München en omgeving te horen.

Na een paar jaar ben ik verhuisd naar Zürich, Zwitserland en zong ik Braziliaanse en Cubaanse songs met Latin Trio Muladillo. Daarnaast zong ik met mijn jazzband Red Velvet. Sinds kort ben ik verhuisd naar de prachtige stad Breda en werk ik daar. Ik vertel met muziek graag een verhaal en geef elk lied een persoonlijke noot.

 

Ik deel mijn liefde voor muziek en zingen niet alleen met band optredens,  maar geef zelf ook zangles volgens de methode van het Institute of Vocal Advancement (IVA). Hierbij ligt de nadruk op het zingen op een natuurlijke wijze, zonder druk en zonder overbelasting van de stembanden. Ik geef les aan zangers en zangeressen van allerlei pluimage, varierend van kinderen tot ouderen en van beginners tot professionals.