Zangles

Wat is jouw doel? Je kinderen in slaap zingen, die ene hoge noot halen,  een vollere, sterkere stem? Of wil je werken aan songs voor je band, oefenen voor een auditie of voor een koor? Ik help je graag om je doel te bereiken!

Ik geef les volgens de methode van het Institute of Vocal Advancement (IVA),  deze helpt je om op een ongedwongen en natuurlijke manier te zingen, gelijkmatig en zonder onderbrekingen tussen de hogere en lage noten. Met deze methode kun je ook je bereik en kracht verbeteren en het mooie is: je kunt ‘m voor alle muziekstijlen gebruiken!

Elke stem is anders, dus pas ik de lessen en oefeningen aan wat nodig is, of je nu een beginner of professioneel zanger bent, jong of al wat ouder.

Het belangrijkste van de zangles dat jij je goed voelt over het zingen en over jezelf! Als jij met een goed gevoel de les afsluit, dan heb ik al een belangrijk doel bereikt. De les draait om jou!

Ik geef les bij mij thuis in Breda, online, eventueel zelfs bij jou thuis! De zanglessen varieren van 30, 45 tot 60 minuten. Meer informatie vind je hier: Info & Prijzen NL

Boek je eerste GRATIS proefles hier: