Zangles

Zing met gemak & zelfvertrouwen

Mijn zanglessen zijn volledig afgestemd op jou als klant, want elke stem is uniek! Met zangles op maat kan ik de les helemaal aanpassen aan jouw niveau en aan jouw wensen. Het maakt daarbij niet uit of je net begint met zingen, wat verder gevorderd bent of al jaren op de bühne staat.

In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan een goede zangtechniek: de ontwikkeling van je stem in alle registers en aan de balans in je stem. Dat is de basis van ontspannen zingen en zelfvertrouwen.

 Je kunt kiezen uit zanglessen van 30, 45 of 60 minuten.

Beginners

Voor beginners is het belangrijk om een goede zangtechniek te leren en die toe te passen in het zingen van je favoriete muziek. Plezier in het zingen en meer zelfvertrouwen krijgen zijn hierbij heel belangrijk.

Gevorderde en professionele zangers

Ik coach ambitieuze en professionele zangers om nog meer uit de stem te halen en waar nodig techniek verder te verfijnen. Zo kun je al jouw ideeën en gevoelens uitdrukken zoals jij dat wilt en word je niet beperkt door wat je niet kunt! Ik help je om je stem gezond en in top conditie te houden, zodat een druk schema en op hoog niveau presteren geen probleem zijn.


Methode

Ik liep bij het zingen tegen dezelfde problemen aan als heel veel andere zangers! Met de juiste zangtechniek, regelmatig lessen en ja, ook veel oefenen, verdwenen mijn problemen en frustraties. De IVA methode  heeft mij echt geholpen om mijn stem te verbeteren en ik zie ook hoe het mijn klanten helpt om meer uit hun stem te halen.

Waar wil je zangles?

In de kleine, maar gezellige studio bij mij thuis:

Cimburgalaan 42

4819 BC Breda

Online met Zoom of Skype. Handig om last-minute je stem op te warmen op locatie of als je niet naar de studio kunt komen.

Op een locatie naar wens, bijvoorbeeld jouw school, oefenruimte van je koor. Vraag naar de tarieven op maat.

Voor volwassenen:
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit
Voor kinderen & jongeren:
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit
nl_NLNL
%d bloggers liken dit: